Δημοπρασία για κομμάτι της γαμήλιας τούρτας του William και της Kate!

Δημοπρασία για κομμάτι της γαμήλιας τούρτας του William και της Kate! | tlife.gr

H προσοχή μας στρέφεται και πάλι στο βασιλικό ζευγάρι της Αγγλίας! Αυτή τη φορά γιατί κάποιος από τους καλεσμένους του γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε πριν ένα περίπου χρόνο, αποφάσισε να δημοπρατήσει κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους.

Ο καλεσμένος προφανός δεν είχε φάει το κομμάτι που του αναλογούσε από την οκταόροφη τούρτα και το είχε κρατημένο στο σπίτι του σκέφτηκε τι καλύτερο αφού δεν έχει πάθει και τίποτα μετά από τόσο καιρό να το πουλήσει και να βγάλει και κάτι.. Ίσως, τα έξοδα του γαμήλιου δώρου που πήρε!

Το κομμάτι δόθηκε στο εκλεκτούς καλεσμένους του βασιλικού ζεύγους μέσα σε ένα κουτί το οποίο είχε τη δυνατότητα να διατηρήσει την τούρτα σε καλή κατάσταση με τους υπεύθυνους να επισημαίνουν πως ναι μεν είναι καλή η κατάσταση του δεν είναι όμως για φάγωμα. Αν και νομίζω πως κάποιος που θα έδινε το ποσό των 2.500 ευρώ για το συγκεκριμένο γλύκισμα θα το «χτυπούσε» για συλλεκτικούς λόγους κι όχι για να το φάει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημοπρατεί κομμάτι της πολύ διάσημης τούρτας αφού και πριν από 8 μήνες ένας ακόμη καλεσμένος έβγαλε το ποσό των 2.400 ευρώ δίνοντας επίσης σε δημοπρασία κομμάτι της τούρτας που φτιάχτηκε τον Απρίλιο του 2010. Μα κανείς δεν ήθελε γλυκό εκείνο το βράδυ;

Κι αν αυτό σε εντυπωσιάζει οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως θα ακολουθήσουν κι άλλες δημοπρασίες πάλι με κομμάτια τούρτας. Αυτή τη φορά τρία κομμάτια από τις γαμήλιες τούρτες των Charles και Diana από το 1981, του πρίγκηπα Andrew και της Sarah Ferguson από το 1986, αλλά και της πριγκίπισσας Αnne και Captain Mark Phillips, που έγινε στις 14 Νοεμβρίου 1973! Κι αναρωτιέμαι εγώ.. Εσύ, πόσα χρήματα θα διέθετες για ένα κομμάτι βασιλικής τούρτας;

READ more