Δήμος Αναστασιάδης: «Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για όλα στην εκπομπή Love It και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο στον ΣΚΑΙ.

Η άγνωστη πρόταση για τη Eurovision: «Δεν θα πήγαινα στη Eurovision. Νομίζω πως πρέπει να μπεις σε μια συνθήκη και σε κάτι που είναι πάρα πολύ λαμπερό, πάρα πολύ λαμπερό, σε κάθε στιγμή, το οποίο νομίζω εγώ δεν είμαι. Αν μου έλεγε κάποιος τώρα “έλα” που μου το έχουν πει βασικά και έχω αρνηθεί. Είχα δεχτεί κάποια στιγμή mail από τη Σουηδία όπου και με ζήτησαν για τη Eurovision, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι έγινε…»

Για το σύμφωνο συμβίωσης με την Τζένη Θεωνά: «Δεν είμαστε παντρεμένοι, σύμφωνο συμβίωσης έχουμε κάνει,  αλλά για μένα απουσιάζει η τελετή που είναι κάτι πολύ σημαντικό, δεν το αποκλείω στο μέλλον. Γενικά δεν αποκλείω τίποτα».

To #Mettoo και οι δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του: «Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και από τον χώρο της μουσικής, έτσι πιστεύω, αν αυτό το πράγμα έχει προχωρήσει και αν ο κόσμος έχει μπει σε αυτό και θέλει να προχωρήσει, θα το κάνει πιστεύω. Ήμουν πολύ τυχερός και δεν έτυχε να μπω ποτέ σε κάτι τέτοιο. Υπήρξαν στιγμές και περιπτώσεις που δεν υπήρξαν και τόσο καλές για μένα. Γυρνούσα στο σπίτι και έκλαιγα, αλλά σε επίπεδο αμφισβήτησης όχι παρενόχλησης»., ανέφερε για τις δυσκολίες στην αρχή της πορείας του στο τραγούδι.

Read More

And More