Δήμος Αναστασιάδης: Η αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες με την Τζένη Θεωνά – «Έχει υπάρξει περίοδος που είχαμε από 5 ευρώ»

Για τη σχέση του με τη Τζένη Θεωνά αλλά και την περίοδο των οικονομικών δυσκολιών που πέρασαν μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

«Όταν με ρωτάνε πότε θα παντρευτούμε με τη Τζένη και πότε θα βαφτίσουμε το παιδί, ρίχνω την ασπίδα μου και απαντώ ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά μόνο εμάς. Θα το κάνουμε με τον τρόπο μας και θα είναι έτσι όπως εμείς ονειρευόμαστε» είπε ο Δήμος Αναστασιάδης και πρόσθεσε,

«Αν μου έλεγαν όταν γνωριστήκαμε με τη Τζένη ότι θα είμαστε μαζί εννέα χρόνια, θα έλεγα ότι κάποιος με δουλεύει. Κι εκεί είναι που έρχεται και το αναπάντεχο, ποτέ μη βάζεις τη λογική σου στα κομμάτια του έρωτα και των σπουδαίων πραγμάτων. Δε πάει βάσει προγράμματος, είναι στο ανεξέλεγκτο, στο ξέφρενο, εκεί που δε μπορείς να ελέγξεις τίποτα».

Σε άλλο σημείο, ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την Τζένη Θεωνά. 

«Η σχέση μου με τη Τζένη είναι ένα κομμάτι που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε κι έτσι πορευόμαστε μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι όλα τα κομμάτια μας ήταν αντίθετα. Απ’ όπου και να το πιάσεις. Είμαστε τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ίδιοι σε πολλά θέματα.

Υπήρχε εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου και δεν είχε ούτε η Τζένη. Είχαμε από πέντε ευρώ ο καθένας. Έχουμε συνδεθεί τόσο πολύ με τη Τζένη, κι έχουμε περάσει πολλά στάδια και γι’ αυτό χαίρομαι που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Η Τζένη έχει φτάσει στο σημείο να βάλει βενζίνη και να δώσει την ταυτότητά της γιατί δεν είχε ούτε πέντε ευρώ. Ήμασταν σε αυτή τη φάση αλλά το αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο, είπαμε δε πειράζει, θα τα καταφέρουμε» αποκάλυψε.

«Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι, είναι ότι δεν πούλησα ποτέ την αισθητική μου» κατέληξε ο Δήμος Αναστασιάδης,

Read More

And More