Δήμος Αναστασιάδης: «Με τον ερχομό ενός παιδιού δεν φεύγει ο έρωτας» – Η ψυχανάλυση σε νεαρή ηλικία

Ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό Μας» και μίλησε για όλα στην Φαίη Σκορδά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Τζένη Θεωνά, τον γιο τους αλλά και τη ψυχανάλυση σε νεαρή ηλικία.

«Για μένα η αγάπη είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Με την Τζένη είμαστε μαζί 8 χρόνια. Το παιδί μας άλλαξε την καθημερινότητά μας, όλα έγιναν ωραιότερα. Με τη Τζένη γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο, είχαμε έντονες στιγμές, κυνηγητό. Υπήρχε έρωτας, υπήρχε αυτή η σπίθα, έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Η αγάπη και η συμβίωση είναι ένας αγώνας αντοχής. Με τον ερχομό ενός παιδιού δεν φεύγει ο έρωτας. Είναι απαραίτητο για μένα να ασχολούμαι με τη σχέση μου. Μεγάλωσα πλημμυρισμένος με αγάπη. Είναι σημαντικό να μπορούμε να δείξουμε την αγάπη που έχουμε μέσα μας» εξομολογήθηκε ο καλλιτέχνης.

 

Κλείνοντας, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε: «Έχω κάνει ψυχανάλυση, ξεκίνησα από παιδί. Είχα ερωτευτεί ένα κορίτσι και δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Άργησα να ωριμάσω, η ζωή μου ήταν σαν παιχνίδι. Η μουσική μπήκε εύκολα στη ζωή μου, δεν κουράστηκα πολύ».

Read More

And More