Δήμος Βερύκιος: Έκανε απίστευτες δηλώσεις για την Ελένη Μενεγάκη! “Η Ελένη η απόμακρη δεν υπάρχει πια, η Ελένη είναι… ύαινα”!

Λατρεύω Δήμο Βερύκιο! Και όσο περνά ο καιρός; Τον λατρεύω ακόμα περισσότερο, γιατί είναι αυτό που λέμε “ανοιχτό βιβλίο”, εξωστρεφής! Δεν έχει κανένα πρόβλημα ο γνωστός δημοσιογράφος να μοιραστεί κάθε πρωί μέσα από το “Happy Day”, τα πάντα μαζί μας… Έτσι, πως είναι δυνατόν να μην τον λατρέψεις;

Σήμερα ,λοιπόν, έχει σημάνει συναγερμός στον Alpha γιατί η… Απόλυτη κάνει πρεμιέρα και εννοείται πως ο Δήμος – ανάμεσα στα άλλα και αντιπρόεδρος γαρ -, αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός του καναλιού.

Αποτέλεσμα; Μας χάρισε ακόμα έναν αποκλαυστικό, παθιασμένο μονόλογο, κατά την διάρκεια του οποίου και τι δεν ακούσαμε! Ότι “η απόμακρη Ελένη δεν υπάρχει πια”, ότι “η Ελένη είναι… ύαινα”, ότι “η Ελένη είναι πια άλλος άνθρωπος”, ότι “η Ελένη έχει μεταλλαχθεί”!

Τι; Δεν με πιστεύεις λατρεμένη; Σου παρουσιάζω αναλυτικότατα τις δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου, για να με πιστέψεις και για να αντιληφθείς, ότι ο Δήμος είναι απλά θεός!

“…Η Ελένη Μενεγάκη είναι προιόν. Δεν την αποκαλώ τυχαία φρεγάτα. Και επειδή έχω παρακολουθήσει – λόγω της θέσης μου στο σταθμό -, πολλά πράγματα στο παρασκήνιο, θέλω να σας πω ότι η Ελένη είναι άλλος άνθρωπος. Είναι άλλο πράγμα. Η Ελένη η απόμακρη δεν υπάρχει πια. Και όλοι εσείς που κάνετε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αντιμετωπίζετε τα τηλεοπτικά πρόσωπα επιδερμικά. Δεν έχετε καταλάβει ότι η Ελένη έχει αλλάξει πάνω απ ΄όλα σαν άνθρωπος”, δήλωσε αρχικά ο Δήμος και έσπευσε να συμπληρώσει:

“Η Ελένη είναι… ύαινα. Όλο το καλοκαίρι ήταν εδώ κι έσπαγε το κεφάλι της, προκειμένου να τα καταφέρει και να κάνει τις αλλαγές που ήθελε στην εκπομπή της. Η Ελένη έχει μεταλλαχτεί. Η Ελένη του χθες με την Ελένη του σήμερα δεν έχει καμία σχέση. Εύχομαι Σταματίνα (Τσιμτσιλή) κι εσύ, αλλά και όλες σας να έχετε την τύχη της Ελένης, το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη μετά από χρόνια σε αυτή τη δουλειά…”

Και αν δεν χόρτασες Δήμο Βερύκιο, περισσότερος Δήμος στο αυριανό “Happy Day”!!! Θα έχουν βγει και τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα της Ελένης κι ανάλογα με το τι θα έχει δείξει το… ραβασάκι, θα έχει ενδιαφέρον να τον ακούσουμε το τι θα έχει να μας πει…

Read More

And More