Δήμος Βερύκιος: Συγκινημένος στον αέρα του Happy Day για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Από τη ζωή έφυγε τα ξημερώματα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την δυσάρεστη είδηση να κάνει πρώτη γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Λίγη ώρα μετά, ο Δήμος Βερύκιος που είχε συνεργαστεί μαζί του για χρόνια και τους συνέδεε μια βαθιά φιλία, εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής με τη συγκίνησή του να είναι εμφανής.

«Ζωή σαν παραμύθι. Happy Day. Έτσι ήταν. Θέλω να πω ότι αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για εννέα χρόνια και ελπίζω να συνεχίσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο που βλέπεται και που δεν υπάρχει από τις 2 τα ξημερώματα στη ζωή. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, το πείσμα, το επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που παρά τις αντιξοότητες, τις αναποδιές, δεν τον έκλεισε τον Alpha, δεν τον εγκατέλειψε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους» είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

Ο Δήμος Βερύκιος όμως δεν έμεινε εκεί αφού συνέχισε λέγοντας: «Κατάφερε, στη Δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρια. Θέλω να σας πω μια μόνο λεπτομέρεια…. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε… Ένα πράγμα μου είχε πει, “όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω”. Ταλαιπωρήθηκε. Από τον Σεπτέμβριο, πριν την πανδημία ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε. Κλείνει ένα κεφάλαιο του ελληνικού επιχειρείν της μεταπολιτευτικής περιόδου….

Όποιος έχει συνεργαστεί μαζί του, έχει ευεργετηθεί από εκείνον και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά δεν έχει συναισθήματα ανθρώπου… Το Happy Day το θεωρούσε παιδί του… Ήθελε να βλέπει και να παρεμβαίνει… »

Read More

And More