Δήμος Χαριστέας: H χειμερινή απόδραση στα Μετέωρα και το αισιόδοξο μήνυμά του

Μια απόδραση στα όμορφα Μετέωρα έκανε ο Δήμος Χαριστέας. Ο γυμναστής και πρώην ποδοσφαιριστής πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο Nomads. Για περίπου τρεις μήνες αντιμετώπισε δύσκολες συνθήκες και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Παρόλο που δεν κατάφερε να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία στη Μαδαγασκάρη. Επίσης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Nomads ήρθε πιο κοντά με την συμπαίκτρια του στην ομάδα των επίλεκτων, Αθηνά Κωστοπούλου και η φιλία τους εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση.

Ο Δήμος Χαριστέας κατάγεται από τις Σέρρες και ασχολείται με τον αθλητισμό. Για πολλά χρόνια ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από τον Άρη ενώ έχει φορέσει τις φανέλες του Ολυμπιακού Λευκωσίας, του Διαγόρα Ρόδου, της Νίκης Βόλου και της Kickers Offenbach. Είναι ο μικρός αδερφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή και σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελου Χαριστέα, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως γυμναστής.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Δήμος Χαριστέας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ορισμένα στιγμιότυπα από την εκδρομή του στα Μετέωρα. Μάλιστα σε μια ανάρτησή του στο instagram έγραψε: “Ε αν θέλετε να σάς χαμογελάσει η ζωή, πρώτα χαρίστε της την καλή σας διάθεση”.

Δες τις φωτογραφίες του πρώην παίκτη του Nomads:

 

Read More

And More