Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή στα social media! Πώς ήταν η τραγουδίστρια πριν από 18 χρόνια;

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Πρόσφατα, όμως, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος.

Συγκεκριμένα, ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών του, ανακάλυψε μια φωτογραφία από μακρινό 2011, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να της μιλάει στο αυτί, σε μια κοινή τους βραδινή έξοδο. «Blast from the past ! Τι να λέγαμε άραγε ? #2001 #vandi #tsalikis», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Όπως θα διαπιστώσετε, η Δέσποινα δεν έχει αλλάξει πολύ μετά από 18 χρόνια, αφού και σήμερα παραμένει το ίδιο όμορφη και λαμπερή, ενώ είναι ακόμα μια από τις πιο δημοφιλείς και εμπορικές τραγουδίστριες της γενιάς της. Όσο για τον Γιώργο; Εκείνος μπορεί να μη φαίνεται στο εν λόγω στιγμιότυπο, αλλά σίγουρα θα έχει παρατηρήσει ότι είναι ίδιος και απαράλλαχτος με το ξεκίνημα της καριέρας του.

Read More

And More