Δημοσιοποιήθηκε το κοστολόγιο των εκπομπών της ΕΡΤ !

Μία κρατική τηλεόραση χωρίς… σκιές και… σκοτεινά οικονομικά στοιχεία υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης. Μία υπόσχεση – δέσμευση, η οποία σχολιάστηκε από πολλούς ποικιλοτρόπως.

Οπως και να ΄χει πάντως, απ ΄ότι φαίνεται, αυτή την υπόσχεση ξεκίνησε να την κάνει πράξη ο Λάμπης Ταγματάρχης από σήμερα, όπου μία απο τις μεγαλύτερες και πιο hot ειδήσεις του μεσημεριού, είναι η δημοσιοποίηση του κοστολογίου των εκπομπών της κρατικής τηλεόρασης.

Ναι, οι πάντες πια, μπορούν να πληφορορηθούν το τι χρήματα μας κοστίζει η κάθε ΕΡΤική παραγωγή, αρκεί να μπει στο site της ΕΡΤ , www.ert.gr ! Όπως βέβαια είχε πει ο νέος ισχυρός άνδρας του Ραδιομεγάρου, – επειδή όλες οι εκπομπές της κρατικής δεν είναι εσωτερικές παραγωγές – , η δημοσίευση ή μη των στοιχείων για τα οποία τόση ώρα συζητάμε, επαφίεται και στη βούληση του εξωτερικού παραγωγού, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν στις συμβάσεις με αποτέλεσμα, πολυσυζητημένες εκπομπές όπως το “Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα” και “Η μηχανή του χρόνου” να μην έχουν δημοσιεύσει ακόμη τα κοστολόγια τους, ενώ και όσα έχουν δημοσιευτεί δεν περιλαμβάνουν φυσικά αριθμό εργαζομένων, μισθολόγια κλπ.

Ενδεικτικά ,λοιπόν, σας παρουσιάζουμε κάποιες εκπομπές και τα όποια συμπεράσματα, δικά σας…

Ταξιδεύοντας με την Μάγια Τσόκλη : 18.559 το επεισόδιο + ΦΠΑ

Αυτοί που πήραν τα βουνά : 11.809 το επεισόδιο + ΦΠΑ

Φωτόσφαιρα με την Χαρά Φράγκου : 8.920 το επεισόδιο + ΦΠΑ

Παρασκήνιο : 17.000 το επεισόδιο + ΦΠΑ

Μια κοινωνία όνειρο : 17.721 το επεισόδιο + ΦΠΑ

Εικόνα σου είμαι με την Χαρά Φράγκου : 19.761 το επεισόδιο + ΦΠΑ

Κλιματική αλλαγή : 26.625 το επεισόδιο + ΦΠΑ

Read More

And More