Διονυσία Κουκίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση – Ο πρόσφατος χωρισμός της από τον “βασιλιά των τσιγγάνων”

Η Διονυσία Κουκίου που είχε υπάρξει σύντροφος του πυγμάχου  Τάσου Μπερδέση ο οποίος δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη δεν κατάφερε να βρεθεί το απόγευμα της Τρίτης στην κηδεία του.

Ο λόγος της απουσίας της όπως διαβάζουμε στην On Time στο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη είναι ότι η Σταρ Ελλάς 2008, λείπει στο εξωτερικό σε επαγγελματικό ταξίδι. Ωστόσο χθες σε ένδειξη πένθους για το πρώην σύντροφό της κράτησε κλειστή την εταιρεία που διατηρεί στην Πάτρα και έκανε μάλιστα ανακοίνωση στα social media.

H Διονυσία είχε φτάσει με τον Τάσο Μπερδέση μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο λίγο πριν αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Η όμορφη Διονυσία μάλιστα είχε τον τελευταίο καιρό συνάψει σχέση με τον επιχειρηματία Μάρκο Βιλανάκη, αποκαλούμενο και “βασιλιά των τσιγγάνων”. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Διονυσία χώρισε πρόσφατα με τον Μάρκο Βιλανάκη, αλλάζοντας σελίδα στη ζωή της.

 

Read More

And More