Διονυσία Κουκίου: Η δημόσια κοινή εμφάνιση με τον Μάρκο Βιλανάκη που έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού – Φωτογραφίες

Πριν από έναν χρόνο περίπου κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την Διονυσία Κουκίου να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της και επιχειρηματία, Μάρκο Βιλανάκη.

Η Σταρ Ελλάς 2008 και ο γοητευτικός επιχειρηματίας, αποκαλούμενος και «βασιλιάς των Τσιγγάνων», μοιράστηκαν ένα δυνατό ειδύλλιο στο παρελθόν και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους πέρσι το καλοκαίρι. Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ποτέ το οριστικό τέλος της σχέσης τους.

Η κοινή δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν αρκετή για να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία, η Διονυσία Κουκίου κάθεται στα πόδια του επιχειρηματία, ο οποίος την ακουμπάει τρυφερά και οι δυο μαζί ποζάρουν στα φωτογραφικά φλας.

Η γνωριμία, ο θυελλώδης έρωτας και οι φήμες περί χωρισμού

 

Το 2018 θα μπει στη ζωή της Διονυσίας Κουκίου, ο επιχειρηματίας Μάρκος Βιλανάκης.

Η Διονυσία Κουκίου και ο Μάρκος Βιλανάκης ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μετά τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών. Ακολούθησαν ταξίδια και επισκέψεις σε καλά εστιατόρια, ενώ πολλές φορές η Διονυσία ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του «βασιλιά των τσιγγάνων».

Το πρώην μοντέλο είχε πλέον ανοίξει τις δικές της επιχειρήσεις διατηρώντας δυο κέντρα αισθητικής στην Πάτρα, ενώ ο σύντροφός της πηγαινοερχόταν από την Αθήνα στη Λάρισα λόγω των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για αρκετό καιρό ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο σπίτι στη Γλυφάδα, κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον, με πολλούς να πιστεύουν πως η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δε θα αργήσει.

«Με γοήτευσε για τους τρόπους του και ότι σαν άνδρας είναι πολύ τρυφερός και έχει ευαισθησίες σαν άνθρωπος. Δεν ήξερα ότι ήταν ο «Βασιλιάς των τσιγγάνων» είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινή της φίλη η Διονυσία Κουκίου.

Τα πράγματα όμως τελικά εξελίχθηκαν διαφορετικά, αφού το περασμένο καλοκαίρι βγήκε η είδηση πως το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, με την ίδια να επικεντρώνεται στις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Όλα δείχνουν πως η Διονυσία Κουκίου και ο Μάρκος Βιλανάκης ίσως και να μη χώρισαν και ποτέ! Μόνο το μέλλον θα δείξει αν τελικά αυτή η σχέση θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας…

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More