Διονυσία Κουκίου: Η εξομολόγηση της Σταρ Ελλάς 2008 – «Όταν αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου ήταν ένα σοκ στην αρχή»

Η Διονυσία Κουκίου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η Σταρ Ελλάς 2008, η οποία σήμερα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με τις επιχειρήσεις, μίλησε για το modelling αλλά και το χειρουργείο που έκανε στο παρελθόν.

«Με τα χρόνια κατάλαβα ότι όταν εξαφανίζομαι είμαι ευτυχισμένη. Το έκανα όσο το έκανα γιατί έβγαζα πραγματικά χρήματα και ακούραστα και αβίαστα. Σε μικρή ηλικία κατάλαβα ότι δεν είναι ευτυχία αυτό να είσαι αναγνωρίσιμος. Σε κάποια είναι καλό, στα υπόλοιπα είναι δυστυχία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν με ενδιέφερε να έχω ωραίο μπούστο. Έκανα την επιχείρηση μου και με αυτό ζω. Δεν ζω από κάποιον πλούσιο γαμπρό» ανέφερε αρχικά η Διονυσία Κουκίου.

«Ήμουν ένα μοντέλο που κατά καιρούς μου χρέωναν σχέσεις, άκουγα συνέχεια ψέματα. Μια μέρα πήγα σε ένα ψιλικατζίδικο και σε όλα τα πρωτοσέλιδα έγραφαν ότι καταχράστηκα την περιουσία του Ασλάνη. Με στεναχώρησε. Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου, το έχω ξεπεράσει και δεν με νοιάζει να μιλάω για αυτό. Στην αρχή είναι ένα σοκ, δεν πέρασα δύσκολα. Ενημερώθηκα κατευθείαν. Γίνονται τα πάντα, ό,τι και να σου συμβεί μπορείς να αποκτήσεις ένα παιδάκι» εξομολογήθηκε η πρώην Σταρ Ελλάς.

 

Read More

And More