Διονυσία Κουκίου: Το μοναχικό καλοκαίρι της Σταρ Ελλάς, ο χωρισμός από τον “Βασιλιά των Τσιγγάνων” και η δολοφονία Μπερδέση

Αλλιώτικο ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Διονυσία Κουκίου, τη Σταρ Ελλάς 2008. Η ξανθιά καλλονή που εδώ και λίγα χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας εγκαταλείψει το μόντελινγκ, χώρισε από τον τελευταίο της σύντροφο, τον επιχειρηματία, Μάρκο Βιλανάκη, γνωστό και ως «βασιλιά των τσιγγάνων».

Η ίδια απόλαυσε τα μπάνια της ως single σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα, αλλά ο Αύγουστος, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE τη βρήκε στην πρωτεύουσα, καθώς ετοιμάζει ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Η σχέση της με τον Μάρκο Βιλανάκη διήρκησε περίπου ενάμιση χρόνο και οι δυο τους συγκατοικούσαν μαζί στη Γλυφάδα. Η Διονυσία Κουκίου και ο “βασιλιάς των τσιγγάνων” ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μετά τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών. Ακολούθησαν ταξίδια και επισκέψεις σε καλά εστιατόρια, ενώ πολλές φορές η Διονυσία ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του «βασιλιά των τσιγγάνων».

Δες φωτογραφίες από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις στα νότια προάστια και τη Μύκονο:

Το καλοκαίρι αυτό ήταν διαφορετικό για τη Διονυσία Κουκίου, επίσης για έναν λόγο. Στα τέλη Μαΐου, ο πρώην σύντροφός της, Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το γυμναστήριο του στη Βάρη. Η Διονυσία πέρασε δύσκολα μετά το έγκλημα, καθώς το σοκ από την απώλεια του επί σειρά ετών αγαπημένου της ήταν μεγάλο. Οι δυο τους, στο παρελθόν σχεδίαζαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Toν Νοέμβριο του 2013 η Τατιάνα Στεφανίδου είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της τότε στο Star, τον Τάσο Μπερδέση με την τότε σύντροφό του Διονυσία Κουκίου, όταν εκείνος είχε κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Διονυσία Κουκίου δείχνει να ξαναβρίσκει το χαμόγελό της. “Πρόσεχε το χαμόγελό μου” σημειώνει, μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Read More

And More