Διονύσης Πρώιος: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Ο Διονύσης Πρώιος ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρησαν από το MasterChef στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Μετά από δυο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, ο 55χρονος μάγειρας, φανερά συγκινημένος, είδε την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Ο Διονύσης Πρώιος δεν κατάφερε να μπει στην τελική 6άδα του παιχνιδιού, την οποία απαρτίζουν πια οι: Σταύρος Γεωργίου, Σταύρος Βαρθαλίτης, Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Μπέη, Τζον Λέβι Ριάνο και Γιώργος Λασκαρίδης.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου με την αποχώρησή του, ο Διονύσης Πρώιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μέσα από την οποία ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και του έδειξαν την αγάπη του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την συμμετοχή του στο MasterChef, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε: «Μετά από 5 μήνες στο Masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του Masterchef στο Star. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξη σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου. RESPECT Star για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Βάλτε αγάπη και θα πάρετε αγάπη».

Δες την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mετά από 5 μήνες στο #masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του #masterchefgr στο #starchannel Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξη σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου: @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos RESPECT @starchanneltv για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα 🙏🏻 @masterchefgr 🙏🏻❣️🙏🏻 Βάλτε Αγάπη ❣️❣️❣️ και θα πάρετε αγάπη ❣️❣️❣️ #ΒαλεΑγαπη #ValeAgapi #dionysiosproios #dpr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionysios Dio Proios Rallatos (@dionysios_proios_official) στις

Read More

And More