Διονύσης Πυρομάλης: Οι πρώτες διακοπές με τους φίλους του μετά το ατύχημα και όσα λέει στο TLIFE!

Πιο δυνατός βγήκε ο Διονύσης Πυρομάλης από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων είχε ένα τροχαίο ατύχημα τον Απρίλιο το οποίο τον ανάγκασε να βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Ήταν μάλιστα το δεύτερο ατύχημα μέσα σε διάστημα δύο ετών. Η κατάστασή του αρχικά ήταν πολύ κρίσιμη αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Λίγους μήνες μετά έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του αλλά και της δουλειάς του. Ξεκίνησε μάλιστα ήδη να σχεδιάζει και να φτιάχνει τα πρώτα του κοσμήματα. Το συγκεκριμένο που φοράει η Ελένη Χατζίδου, η οποία είναι και καλή του φίλη, ήταν το πρώτο του μετά το τρακάρισμα.

Έχοντας στο πλευρό του όλους τους αγαπημένους του φίλους και τους ανθρώπους που του στάθηκαν πέρασε και τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές. Ο Διονύσης βρέθηκε για λίγες μέρες στη Μύκονο και δεν σταμάτησε να ανεβάζει χαρούμενος φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram.


Στο νησί των Ανέμων συνάντησ εκαι την Άννα Βίσση

Άλλωστε το γεγονός ότι κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά μετά το τροχαίο είναι από μόνος του λόγος για να είναι χαρούμενος. Πόσο μάλλον αφού είχε δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ανάμεσά τους ήταν η στιλίστρια Φανή Πολυχρονίου, η Shaya, η Μελίνα Μακρή από τους Vegas και η γνωστή dj και μουσική παραγωγός Xenia Ghali. (δες εδώ τη συνέντευξη της στο TLIFE)


Με τις αγαπημένους του Xenia και Shaya


Mε την Φανή και την Xenia σε παχνιδιάρικη και selfie διάθεση


Με την Μελίνα

Με μία διάθεση ευγνωμοσύνης αλλά και γεμάτος αισιοδοξία ο Διονύσης μίλησε στο TLIFE. “Ήταν το δεύτερο ατύχημα μου μέσα σε δυο χρόνια. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση όπου έφτασα κοντά στο θάνατο, φοβήθηκα. Η ζωή μου ολόκληρη πέρασε από μπροστά μου. Έχω αρχίσει να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά! Κατάλαβα τη δύναμη της φιλίας, τη στήριξη-αγάπη της οικογένειας, τη θετική ενέργεια όλου του κόσμου”, μας είπε.

Φυσικά, η περιπέτειά του αυτή ήταν αφορμή για να γίνει ξεσκαρτάρισμα στη ζωή του. Ποιοι στάθηκαν στο πλευρό του όλον αυτό τον καιρό; “Σε ευχαριστώ για την ερώτηση. Μου δίνεις την ευκαιρία να τους πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι τους αγαπάω πολύ! Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου η οικογένεια μου και οι στενοί φίλοι μου. Πολύ γρήγορα όμως ήταν πάρα πολύς ο κόσμος ο οποίος με αγκάλιασε! Τους ευχαριστώ πραγματικά όλους! Τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά χωρίς αυτούς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Metropolitan, στους φυσικοθεραπευτές μου στο Φιλοκτήτη όπου πια είναι φίλοι μου και όχι γιατροί μου.”

Read More

And More