Διονύσης Πυρομάλης: Παραμένει σε καταστολή στην εντατική ο γνωστός σχεδιαστής, μετά από το σοβαρό τροχαίο.

Διονύσης Πυρομάλης: Παραμένει σε καταστολή στην εντατική ο γνωστός σχεδιαστής, μετά από το σοβαρό τροχαίο. | tlife.gr

Στην εντατική του Metropolitan, νοσηλεύεται εδώ και δυο μέρες, ο γνωστός σχεδιασής κοσμημάτων που λατρεύουν οι celebrities, Διονύσης Πυρομάλης.

Ο Διονύσης είχε ένα σοβαρό τροχαίο την Παρασκευή το βράδυ, όταν έφευγε από το γυμναστήριο με την μηχανή του και δυστυχώς δεν φορούσε κράνος με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, και μετά στην εντατική του Μetropolitan όπου νοσηλεύεται σε καταστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί κρατούν σε καταστολή τον Διονύση και περιμένουν σημάδια βελτίωσης της κατάστασής του. Όπως είπαν στους δικούς του ανθρώπους, θα τον κρατήσουν σε καταστολή σήμερα και αύριο, και από την Τετάρτη θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν από το τεχνητό κώμα.

Οι φίλοι του και οι συγγενείς του είναι δίπλα του παρακολουθώντας με αγωνία την πορεία της υγείας του, ενώ το προφίλ στο facebook έχει γεμίσει από τις ευχές των φίλων του που σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι του εύχονται γρήγορη ανάρρωση με τα πιο τρυφερά λόγια.

Ανάμεσα σε αυτoύς και ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος:

«Η fashion οικογένειά σου, οι φίλοι σου, οι αγάπες σου, όλοι είναι μαζί σου, μην τα παρατάς, είσαι δυνατός»! έγραψε ο Δημήτρης. «

READ more