Διονύσης Σαββόπουλος – Η Καλομοίρα στο TLIFE: «Με στήριξε από την αρχή της πορείας μου, είμαι ευγνώμων για πάντα»

Πανελλήνια θλίψη για τον θάνατο του Διονύση Σαββόπουλου. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του, τα τρία του παιδιά και τα εγγόνια του.

Η Καλομοίρα μίλησε στο TLIFE για την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου.

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που άφησε ιστορία στη μουσική σκηνή της Ελλάδας. Από την αρχή της πορείας μου με στήριξε και του είμαι για πάντα ευγνώμων, όπως και στη γλυκιά του σύζυγο, την κυρία Άσπα. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ» δήλωσε αποκλειστικά στο TLIFE η Καλομοίρα.

Η εμφάνιση της Καλομοίρας ως Μέριλιν Μονρόε

Σου θυμίζουμε, ότι το καλοκαίρι του 2004, στο Ηρώδειο, στη συναυλία με την οποία ο Διονύσης Σαββόπουλος γιόρτασε τα 40 χρόνια του στο τραγούδι και τα 60 χρόνια του στη ζωή, η Καλομοίρα βγήκε από μία τούρτα ως μία άλλη Μέριλιν Μονρόε.

Η τότε 19χρονη τραγουδίστρια, η οποία είχε μόλις ξεκινήσει την καριέρα της μέσα από το «Fame Story», εμφανίστηκε στη σκηνή, τραγουδώντας το «Happy Birthday, Mister President» α λα Μέριλιν Μονρόε.

Τότε, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είχε σχολιαστεί πολύ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164