Διονύσης Τσακνής – Άννα Μονογιού: Καυτά φιλιά μπροστά στους φωτογράφους!

Είναι σίγουρα από τα ζευγάρια που δεν θέλουν να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή, αλλά αυτήν τη φορά η χαρά και ο ενθουσιασμός τους… τους πρόδωσαν! Ο λόγος για τον Διονύση Τσακνή (πρόεδρο της ΕΡΤ) και την Άννα Μονογιού που είναι εδώ και τρία χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι.
Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη βράβευση του Διονύση Τσακνή στο Κηποθέατρο Παπάγου και αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί και μια γλυκιά αγκαλιά μπροστά σε όλους.

Ο Διονύσης Τσακνής άλλωστε, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς και είχε κάθε δικαίωμα να το χαρεί με την καλή του χωρίς να κρύβεται. Και η Άννα Μονογιού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της ανοιχτά για τη σχέση τους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Hello!”, μάλιστα, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, μένουν στο σπίτι του συνθέτη στου Παπάγου και ζουν τον έρωτά τους.

Όσο για το αν σκέφτονται το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η Άννα είχε αναφέρει πως θα ήθελε ένα παιδί, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εγκυμοσύνη. Ο Διονύσης Τσακνής, πάντως, έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ακόμη δυο από το γάμο του με την Μαρίνα Λαχανά.

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!

Read More

And More