Διπλά πλατινένιος ο Π. Παντελίδης! Δες ποιοι βρέθηκαν στην απονομή του

Μια βραδιά με πολύ κέφι χορό και αγαπημένα κομμάτια από τον Παντελή Παντελίδη απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό στέκι στα νότια προάστια. Ο γνωστός τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το “Δεν ταιριάζετε σου λέω” υποδέχτηκε τους διάσημους φίλους του σε ένα ξεχωριστό event.

Έχοντας στο δυναμικό του πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες, ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε στο ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, στον χώρο από όπου ξεκίνησε για να γιορτάσει μαζί σας τις διπλά πλατινένιες πωλήσεις του album του Αλκοολικές οι νύχτες.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες του. Ανάμεσα τους ήταν ο Βασίλης Καρράς, η Ελένη Χατζίδου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ευαγγελία Αραβανή, η Αμαρυλλίς και πολλοί άλλοι.

Με πολύ κέφι ο Παντελής Παντελίδης ανέβηκε στη σκηνή για την απονομή και έκανε μια live εμφάνιση, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Συνοδεύομαι, Παραμυθιάζομαι, “Πάμε στοίχημα”, Δεν ταιριάζετε σου λέω, Λιώμα σε γκρεμό, αλλά και την ολοκαίνουργια επιτυχία όπως Όνειρο ζω.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Παντελής Παντελίδης, Βασίλης Καρράς

Λευτέρης Πανταζής, Παντελής Παντελίδης

Μάρκος Σεφερλής

Ελένη Χατζίδου

Χάρης Κωστόπουλος

Αμαρυλλίς

Read More

And More