Διπλές χαρές για την Καλομοίρα!

Διπλές χαρές για την Καλομοίρα! | tlife.gr

Το Καλομοιράκι αναγκάστηκε να αναβάλλει την προγραμματισμένη συναυλία του λόγω των τραγικών γεγονότων στις 5 Μαϊου. Έτσι λοιπόν οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν μες στο καλοκαίρι. Αυτό η τραγουδίστρια το πήρε σαν αφορμή για να ασχοληθεί με τον επικείμενο γάμο της.

»Oh my God. Δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα. Μόνο Εκκλησία έχω κλείσει, την αίθουσα που θα γίνει η δεξίωση και τον γαμπρό που τον έχω έτοιμο. Δεν έχω κάνει καν τη λίστα των καλεσμένων μου», δηλώνει η Καλομοίρα αγχωμένη στο περιοδικό Pink Woman!

Η νικήτρια του Fame Story 2 αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αμερική αλλά θα επιστρέψει σύντομα για τα Mad Video Music Awards που θα διεξαχθούν στις 14 Ιουνίου. Έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να ασχοληθεί με το νυφικό αφού τελειώσει την συναυλία της. Ο γάμος θα γίνει 26 Σεπτεμβρίου οπότε τα περιθώρια στενεύουν.

Η 25χρονη γύρισε ένα ολιγόλεπτο βίντεο όπου όπως βλέπουμε στο περιοδικό ΟΚ είναι πιο sexy και πιο θηλυκή από ποτέ. Με το βίντεο αυτό θα ανοίξει την συναυλία της. Επίσης σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο και το videoclip του κομματιού της Please Don’t Break my Heart.

READ more