Διπλή δολοφονία Λουτράκι: Η φίλη της 43χρονης μασέζ μιλά στο TLife

Το ερωτικό πάθος φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, να οδήγησε τον δράστη στη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι, με θύματα την 43χρονη ευκατάστατη μασέζ και τον φαρμακοποιό  σύντροφό της. 

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην φίλο της γυναίκας, έναν Ουκρανό ηλικίας μεταξύ 45 και 50 ετών, ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους και εξακολουθούσε να την πιέζει να επανασυνδεθούν. O συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, για ναρκωτικά και ληστείες.

Ένα επιπλέον στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι η πόρτα του σπιτιού του θύματος βρέθηκε κλειδωμένη, χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Στην περίπτωση που η πόρτα ήταν κλειδωμένη από το ζευγάρι δείχνει στους αστυνομικούς ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος είχε αντικλείδι είτε δικό του κλειδί. 

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο δολοφόνος αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό. Το χτύπησε αλλεπάλληλες φορές με κάποιο ογκώδες όργανο στο κεφάλι. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τσεκούρι ή μπαλτά. Τα θύματα δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Στο άκουσμα της άγριας δολοφονίας η τοπική κοινωνία πάγωσε. Φίλη της άτυχης Φωτεινής μίλησε στο TLIFE: «Γνωριζόμασταν εδώ και 4-5 χρόνια. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, μία εξαιρετική γυναίκα που δεν έδινε δικαιώματα. Ήταν πολύ διακριτική και δεν μιλούσε ποτέ για την προσωπική της ζωή. Ήταν πάρα πολύ ήρεμη. Δεν την είχα δει ποτέ προβληματισμένη ή στενοχωρημένη. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και να είχε προβλήματα δεν θα μπορούσες να το καταλάβεις. Είμαι συγκλονισμένη».

Άνδρες της σήμανσης κάνουν “φύλλο και φτερό” το μικρό σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο στο Λουτράκι. Προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν για να «δέσουν» τον δράστη της διπλής δολοφονίας. Στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου, βρίσκεται ό,τι έχει απομείνει από το αυτοκίνητο της 43χρονης, το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος τους για να διαφύγει από το σπίτι που διαπράχθηκε το έγκλημα.

Σημαντικό στοιχείο για την έρευνα αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης τα πήρε μαζί του και τα έκαψε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τόσο οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, όσο και οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που βοηθούν στις έρευνες, εκτιμούν πως ο ύποπτος άνδρας, έχει διαφύγει στην Αλβανία, μετά το στυγερό έγκλημα.  

Πηγή φωτογραφιών facebook και Loutrakiblog

Read More

And More