Διπλή γιορτή για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη! Φωτογραφίες από το party του

Μια βραδιά με αγαπημένους και φίλους οργάνωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με την επιτυχία της νέας του ταινίας “Ένας άλλος κόσμος”. Η ερωτική τριλογία, που κυκλοφόρησε επίσημα στις αίθουσες από τις 17 Δεκεμβρίου, έχει καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού box-office.

“Δεν είναι ένα το μήνυμα της ταινίας. Είναι πολλά, γιατί έχει 7 πρωταγωνιστές, 2 γλώσσες, 3 ιστορίες, Έλληνες, ξένοι, Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι, όλα μαζί. Οπότε δε υπάρχει ένα μήνυμα. Αν θέλεις, για μένα, το μήνυμα είναι ότι μέσα από τον έρωτα και μέσα από την αγάπη οι άνθρωποι μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα διαφορετικά για τη ζωή μας”, είχε δηλώσει ο ίδιος στο TLIFE.

Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος έχει πάρει πολύ σημαντικές κριτικές για το νέο του κινηματογραφικό εγχείρημα και φυσικά νιώθει πολύ χαρούμενος γι’ αυτό! Τη χαρά του μοιράστηκαν το βράδυ της Τρίτης φίλοι και συνεργάτες. Το TLIFE βρέθηκε στο ιστορικό στέκι της Αθήνας όπου πραγματοποιήθηκε το party για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα.

Μαζί με τις ευχές για την ταινία φυσικά δέχτηκε και για τα 40α γενέθλιά του. Δες όλους όσους βρέθηκαν στο Zonar’s για να γιορτάσουν μαζί του!


Ηλίας Ψινάκης


Δημήτρης Κοντομηνάς


Γιώργος Βαρδινογιάννης


Ο Χριστόφορος με την Μαρία Καβογιάννη και τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Λήδα Ματσάγκου


Δημήτρης Λιγνάδης


Χριστίνα Πολίτη


Πάνος Μουζουράκης


Ο ιδιοκτήτης του Zonar’s ,Χρύσανθος Πανάς και η σύζυγός του, Έλενα Σύρακα


Λήδα Ματσάγκου, Βίκυ Βολιώτη


Ιωάννα Παππά


Ελμίνα Κοπελούζου, Κωνσταντής Σπυρόπουλος


Δημοσθένης Πέππας, Μαρίνα Ασλάνογλου


Δημήτρης Δανίκας, Δήμητρα Ματσούκα


Διονύσης Φωτόπουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Σμαράγδα Καρύδη


Όλγα Κεφαλογιάννη

Read More

And More