Διπλό “χτύπημα” για τον Γιάννη Πουλόπουλο – Ο θάνατος του αδερφού του και το πρόβλημα υγείας

Αβάσταχτος ο πόνος για τον Γιάννη Πουλόπουλο που έχασε τον πολυαγαπημένο του αδερφό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν κατάφερε να παραστεί στην κηδεία του Βασίλη που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, που εδώ και 18 χρόνια απουσιάζει από τοτραγούδι, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο επιδεινώθηκε. Το τελευταίο διάστημα δίνει μάχη με το γλαύκωμα πράγμα που του έχει στερήσει, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, σημαντικό μέρος της όρασής του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν βρέθηκε την Πέμπτη στην κηδεία του αδερφού του στο Νεκροταφείο Περιστερίου, στην περιοχή όπου μεγάλωσαν.

“Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια και ήταν φυσικό ο Γιάννης να έχει συνταραχθεί από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του Βασίλη. Δεν παρέστη στην κηδεία γιατί δεν βλέπει καλά, κι έτσι εγώ με την κόρη μας την Άντα δεν μπορέσαμε να το ρισκάρουμε και να τον μεταφέρουμε σε ένα χώρο δύσκολα προσβάσιμο για την περίπτωσή του”, λέει στην εφημερίδα η Μπέτυ Πουλοπούλου, η σύζυγος του 76χρονου καλλιτέχνη που βρίσκεται δίπλα του τα τελευταία 30 χρόνια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164