Site icon TLIFE

Διχάζει η φωτογράφιση της 10χρονης Thylane Lena-Rose Blondeau!

Αυτές οι αισθησιακές και αρκετά σέξι φωτογραφίες ανήκουν στην κόρη του Γάλλου πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού και τηλεοπτικής παρουσιάστριας Véronika Loubry. Το όνομά της; Thylane Lena-Rose Blondeau…

Το δεκάχρονο κορίτσι από την Γαλλία, όπως διαβάσαμε στη Daily Mail, έχει γίνει εξώφυλλο -εκτός από το Vogue Enfants- και για πολλά άλλα περιοδικά, ενώ έχει ήδη αποκτήσει το δικό της book με φωτογραφίσεις και εντυπωσιακά εξώφυλλα. Μάλιστα, φωτογραφίες της βρίσκονται παντού στο Διαδίκτυο.

Το θέμα όμως, είναι πως, ποζάρει για το Cadeaux και με το ”βαρύ” βάψιμο, τις γόβες στιλέτο, τα ”μεγαλίστικα” αυτά ρούχα που φοράει, φαίνεται να έχει τη διπλάσια ηλικία από αυτή που πραγματικά διανύει… ενώ ταυτόχρονα η συγκεκριμένη της φωτογράφιση, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της εκμετάλλευσης των ανήλικων μοντέλων από τη βιομηχανία της μόδας.

Επιπλέον, σύμφωνα με επιστήμονες και ειδικούς, η πρόωρη έκθεση της σεξουαλικότητας προκαλεί βαριά ψυχολογικά προβλήματα σε παιδιά που εργάζονται στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Εκπρόσωπος της Ένωσης Μητέρων της Βρετανίας δήλωσε στη Daily Mail: ”Ανησυχούμε για τη στάση του πρακτορείου που εκπροσωπεί την Blondeau. Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό δεν ξέρουν εάν εκπροσωπούν ένα παιδί ή μία ενήλικη γυναίκα.”.

Μάλιστα, έρευνες απέδειξαν ότι το 88% των παιδιών που περνούν παρόμοιου τύπου… διαδικασίες πρόωρης ωρίμανσης, δέχονται τεράστιες πιέσεις!

Εσένα πώς σου φαίνεται;

© 2024 tlife.gr