Doda Miranda: Σπάει τη σιωπή του για τον “πόλεμο” με την Αθηνά Ωνάση – “Θέλω μόνο ότι μου ανήκει!”

“Θέλω μόνο ότι μου ανήκει!”, λέει ο Αλβάρο ντε Μιραντα Νετο (Alvaro de Miranda Neto) και για πρώτη φορά “σπάει” τη σιωπή του και μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση και τον πόλεμο για την περιουσία. Ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής σε μια συνέντευξη που έδωσε στον καλό του φίλο Amaury Jr μίλησε ανοιχτά για τον έρωτά του με την δημοσιογράφο Denize Severo και αποκάλυψε πως όσα ακούγονται για τη διεκδίκηση της περιουσίας της Αθηνάς Ωνάση δεν ισχύουν.

“Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Διεκδικώ μόνο τα κεκτημένα μου, μόνο όσα μου ανήκουν. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω μόνο όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά”, είπε χαρακτηριστικά ο Doda.

Το διαζύγιο του ζευγαριού ήρθε μετά από 11 χρόνια γάμου και αμέσως ο χωρισμός τους έγινε πρωτοσέλιδο. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού ξεκίνησε μια δύσκολη δικαστική μάχη για τα περιουσιακά.

Ωστόσο, ο Doda φαίνεται να έχει ηρεμήσει πια από όλη αυτήν την κατάσταση και να έχει προχωρήσει στη ζωή του. “Eίμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος”, είπε μιλώντας για την νέα του σύντροφο Denize Severo.



Read More

And More