Δολοφονία στα Μέγαρα: Νέα στοιχεία για τον άντρα που πυροβόλησε ζευγάρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Νέα στοιχεία για τη στιγμή της δολοφονίας στα Μέγαρα, έδωσε στον ΣΚΑΪ ο ξάδερφος της γυναίκας που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον γαμπρό του άντρα της. Όπως είπε, η 43χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο. Υπενθυμίζουμε ότι ο 48χρονος σύζυγός της, ο οποίος επίσης δέχτηκε πυροβολισμούς από τον γαμπρό του, υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο ξάδερφος της 43χρονης, τόνισε πως η γυναίκα έχει τρία παιδιά, ωστόσο τη στιγμή της δολοφονίας, ήταν παρών μόνο το ένα από τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, εξήγησε ότι ήταν το μικρότερο και γι’ αυτό “μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί”. “Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό”.

Η αρχική είδηση έκανε λόγο για πυροβολισμούς που δέχθηκε ένα ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του, στα Μέγαρα, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές! Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, ο δράστης σημάδεψε με το όπλο τον γιατρό και την 43χρονη σύζυγό του, σε “ευαίσθητα σημεία”.

Όπως προαναφέραμε, ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Πηγή: Newsit

Read More

And More