Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Η ανάρτηση του Αρτέμη Σώρρα για τον βασικό ύποπτο

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος μάλιστα έχει παραδεχθεί με αναρτήσεις του στο Facebook, ότι ήταν στο σπίτι της παιδοψυχιάτρου την ημέρα της δολοφονίας, είχε ασχοληθεί με τον πολιτικό φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”, του Αρτέμη Σώρρα.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ο Αρτέμης Σώρας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την υπόθεση και την εμπλοκή του βασικού ύποπτου. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

“Ο … μάλλον διώκεται από τις αρχές για τη δολοφονία της Θωμαής από τη Λαμία διότι τη μέρα της δολοφονίας της ήταν μαζί της και μάλιστα ενώ η αστυνομία δηλώνει το θάνατό της 1.30-2.30, ο… από το κινητό τηλέφωνο της δολοφονημένης παίρνει τρεις ίσως και παραπάνω φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας… Δε θα ήταν τόσο ανόητος να την δολοφονήσει και μετά να παίρνει τηλέφωνο από το κινητό της δολοφονημένης τους φίλους του. Άλλοι την δολοφόνησαν αφού μάλλον έφυγε ο… Ό,τι γράφει από το κεφάλι του τα βγάζει φοβισμένος όπως είναι. Οι δικοί του άνθρωποι καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την πραγματική ώρα δολοφονίας που θα βγάλει ο ιατροδικαστής στην Αθήνα. Σίγουρα χρειάζονται έναν καλό δικηγόρο και φυσικά ο… να παραδοθεί στις αρχές για να αρχίσει να φαίνεται η αλήθεια. Γι΄ αυτό δεν πρέπει να γράψεις ψεύδη και γελοιότητες… Ακόμη και τον εαυτό σου κοροϊδεύεις τέτοιες ώρες”…

Δες το video της εκπομπής Tatiana Live


Read More

And More