Δολοφονική επίθεση κατά Α. Συσσοβίτη και Η. Πανταζόπουλου στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα εφιαλτικό Σαββατόβραδο έζησε ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης και ο παραγωγός Ηλίας Πανταζόπουλος αλλά και η νεαρή συνοδός τους. Σύμφωνα με την εκπομπή Super Star, οι τρεις ήταν στην Ομόνοια όταν δέχτηκαν επίθεση από πέντε αλλοδαπούς άντρες.

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος

Οι ίδιοι αντιστάθηκαν κι έβαλαν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους αφού οι αλλοδαποί κρατούσαν ένα σπασμένο μπουκάλι και τους απειλούσαν.Οι δύο άντρες αντιστάθηκαν και πάλεψαν μαζί τους στην οδό Αθηνάς.

Οι αλλοδαποί κατάφεραν να κλέψουν την τσάντα της νεαρής φίλης τους με ό,τι περίειχε αυτή δηλαδή κλειδιά, κινητό τηλέφωνο κι ένα χρηματικό ποσό.

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τελικά τι θα συναντήσεις μετά τη διασκέδασή σου. Συγκεκριμένα οι τρεις φίλοι διασκέδαζαν στο πάρτυ που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, στο μπαρ που διατηρεί με τον αδερφό της στο κέντρο. Λίγο πριν δεχτούν την επίθεση έγραψε ο Ηλίας Πανταζόπουλος στο twitter του:

Φεύγοντας από εκεί πού να ήξεραν τι τους περίμενε…

Τελικά και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους, αν και οι άντρες έφυγαν με σκισμένα ρούχα, μώλωπες και γρατσουνιές. Σίγουρα έζησαν έζησαν για τα καλά τον κίνδυνο στο κέντρο της Αθήνας.

Read More

And More