Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον σκηνοθέτη του America’s Next Top Models μπροστά στο παιδί του

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση της δολοφονίας του σκηνοθέτη του America’ s Next Top Models, James Marcus Howe μία μέρα πριν την αμερικάνικη γιορτή του Thanksgiving. Η δολοφονία σόκαρε το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Ο 42χρονος σκηνοθέτης δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη γειτονιά όπου βρισκόταν το σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πηγές από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, η γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους όπως και εκείνος βρίσκονταν, στις 27 Νοεμβρίου, στο σπίτι όταν άγνωστοι χτύπησαν την πόρτα, μπήκαν μέσα με τη βία και τον πυροβόλησαν. Η σύζυγός του τραυματίστηκε, ενώ ευτυχώς ο 6χρονος γιος τους δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Η σύζυγός του μεταφέρθηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς όμως ο άτυχος σκηνοθέτης πέθανε ακαριαία.

Δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα τα κίνητρα της δολοφονίας ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, ο πρώτος ύποπτος είναι από16 έως 22 ετών αφροαμερικάνος, ενώ ο δεύτερος είναι μεταξύ 20 και 25 ετών. Ανάμεσα στους δράστες είναι και μία γυναίκα.

Ο Howe και η οικογένειά του είχαν νοικιάσει το σπίτι λίγους μήνες πριν την μοιραία μέρα. Στη γειτονιά, το Glassell Park τους τελευταίους έξι μήνες καταμετρήθηκαν 21 βίαιες επιθέσεις και 167 ληστείες.

Read More

And More