Site icon TLIFE

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον σκηνοθέτη του America’s Next Top Models μπροστά στο παιδί του

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση της δολοφονίας του σκηνοθέτη του America’ s Next Top Models, James Marcus Howe μία μέρα πριν την αμερικάνικη γιορτή του Thanksgiving. Η δολοφονία σόκαρε το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Ο 42χρονος σκηνοθέτης δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη γειτονιά όπου βρισκόταν το σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πηγές από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, η γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους όπως και εκείνος βρίσκονταν, στις 27 Νοεμβρίου, στο σπίτι όταν άγνωστοι χτύπησαν την πόρτα, μπήκαν μέσα με τη βία και τον πυροβόλησαν. Η σύζυγός του τραυματίστηκε, ενώ ευτυχώς ο 6χρονος γιος τους δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Η σύζυγός του μεταφέρθηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς όμως ο άτυχος σκηνοθέτης πέθανε ακαριαία.

Δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα τα κίνητρα της δολοφονίας ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, ο πρώτος ύποπτος είναι από16 έως 22 ετών αφροαμερικάνος, ενώ ο δεύτερος είναι μεταξύ 20 και 25 ετών. Ανάμεσα στους δράστες είναι και μία γυναίκα.

Ο Howe και η οικογένειά του είχαν νοικιάσει το σπίτι λίγους μήνες πριν την μοιραία μέρα. Στη γειτονιά, το Glassell Park τους τελευταίους έξι μήνες καταμετρήθηκαν 21 βίαιες επιθέσεις και 167 ληστείες.

© 2024 tlife.gr