Δόμνα Κουντούρη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη νοσηλεία της σε ψυχιατρείο

Τη Δόμνα Κουντούρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

Η τραγουδίστρια, η οποία συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Λιανό, ενώ αναφέρθηκε και στη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει και έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτή στο παρελθόν.

«Από το Fame Story έχω κρατήσει επαφές με τον Αντώνη Γούναρη που συνεργαζόμαστε. Είναι ο από μηχανής Θεός μου. Με τον Γιώργο Λιανό έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Είχαμε κρατήσει επαφή για κάποιο διάστημα μετά το παιχνίδι αλλά πλέον έχουμε χαθεί» είπε η Δόμνα Κουντούρη και συνέχισε:

«Δε νομίζω ότι μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος όταν περνάς μια δυσκολία στη ζωή σου. Δεν έχω χάσει κάποιο κομμάτι μου, ούτε έχω αλλάξει σαν άνθρωπος τραγικά. Μέσα από αυτά που έχω περάσει όμως, σίγουρα έμαθα κάποια πράγματα. Στην υγεία μου είμαι μια χαρά. Οι διπολικοί, όταν παίρνουν αγωγή είναι μια χαρά, όταν δεν παίρνουν αγωγή υπάρχουν προβλήματα, νοσοκομεία, τρεξίματα…

Έχω μιλήσει εκτενώς γι’ αυτό το θέμα. Το έχω κάνει για δυο λόγους. Πρώτον, για να αφυπνίσω τον κόσμο σχετικά με αυτό γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει αυτό το πρόβλημα και δε μπορεί να το αντιμετωπίσει και σε δεύτερο επίπεδο, για να εξηγηθώ και εγώ γιατί πολλοί με ρωτούσαν που χάθηκα.

Το τραγούδι και η επαφή με τον κόσμο μου έλειψαν πάρα πολύ. Αναγκάστηκα να αλλάξω δουλειά και επάγγελμα τα τελευταία δυο χρόνια με την κρίση και τον κορονοϊό. Αναγκάστηκα να  εργαστώ ως διανομέας με μηχανάκι. Έχει τύχει να με αναγνωρίσουν πελάτες».

Τέλος, η Δόμνα Κουντούρη είπε πως θα την ενδιέφερε να κάνει και κάτι τηλεοπτικά. 

Read More

And More