Δώρα Τσαμπάζη για υπόθεση Γεωργούλη: «Είμαστε με τα θύματα, πιστεύουμε τα θύματα»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει από το βράδυ της Δευτέρας 17/4 η καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά αδικήματα σεξουαλικής φύσης, ενώ παράλληλα έχει γίνει αίτημα για άρση της πολιτικής του ασυλίας από τις εισαγγελικές αρχές του Βελγίου.

Τοποθέτηση σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση έκανε η Δώρα Τσαμπάζη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δώρα Τσαμπάζη, η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο ίδιο κόμμα που μέχρι πρότινος βρισκόταν και ο Αλέξης Γεωργούλης, με μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Τρίτης 18/4 απάντησε στις ερωτήσεις που δέχεται για την εν λόγω υπόθεση.

«Μου στέλνετε πολλοί για την υπόθεση Γεωργούλη και με ρωτάτε τη γνώμη μου. Ε λοιπόν η γνώμη μου είναι αυτή που ήταν πάντα. Είμαστε πάντα με τα θύματα no matter what. Χωρίς μεν και άλλα. Όταν και αν παραδοθεί λευκός από την δικαιοσύνη θα συζητήσουμε όλα τα υπόλοιπα. Είμαστε με τα θύματα, πιστεύουμε τα θύματα και στηρίζουμε τα θύματα», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στην ανάρτησή της.

Read More

And More