Δώρα Τσαμπάζη: Μετακόμισε στην Αθήνα με τα παιδιά της 11 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Την απόφασή της να μετακομίσει στην Αθήνα έντεκα μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Δώρα Τσαμπάζη.

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη που μέχρι πρότινος ζούσε στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Αθήνα μαζί με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί του, την Ελεάννα και τον Γιώργο.

«Έχοντας τη Θεσσαλονίκη πάντα στην καρδιά μας, αλλά με μια νέα φιλοσοφία απέναντι στα πράγματα, μας έφερε ο δρόμος στην Αθήνα, σε ένα νέο σπίτι, σε μια όμορφη γειτονιά, για μια νέα ζωή, για μια μεγάλη αλλαγή. Για τέσσερα χρόνια τουλάχιστον και μετά ποιος ξέρει; Ίσως γυρίσουμε, ίσως μείνουμε, ίσως πάμε κάπου αλλού…

Οι αλλαγές είναι για να τις τολμάς, για να τις ζεις. Γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και μέσα σε μια στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτης. Μπορεί να χάσεις ανθρώπους, να χάσεις το σπίτι σου, να χάσεις ό,τι μέχρι τώρα είχες ως δεδομένο. Για ποιο λόγο λοιπόν να διστάζεις να ζήσεις; Να φοβάσαι; Και τι νόημα έχει να σχεδιάζεις το μέλλον που ούτως ή άλλως δεν ξέρεις τι θα φέρει, αν δεν τολμάς να αλλάξεις το παρόν; Σπίτι είναι εκεί που συνεχίζεις να ονειρεύεσαι» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.

Read More

And More