Δώρα Τσαμπάζη: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Δώρα Τσαμπάζη αφού ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ήταν για εκείνη μια πολύ σκληρή απώλεια που ακόμη δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Τα φετινά Χριστούγεννα δε, που έρχονται σε λίγες ημέρες, θα είναι και τα πρώτα χωρίς τον Ολυμπιονίκη, γεγονός που κάνει τη διαχειριστεί της απώλειάς του ακόμη πιο δύσκολη.

Χθες μάλιστα, η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε μία φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αγκαλιά με τη κόρη τους και έγραψε: «Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας.

Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ.

Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου».

Read More

And More