Δώρα Τσαμπάζη: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για την πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το 2022 μπορεί για κάποιους να ήταν μια καλή χρονιά με ευχάριστα γεγονότα, ωστόσο υπήρξαν και τα δυσάρεστα, δύσκολες στιγμές και πολλές απώλειες.

Η Δώρα Τσαμπάζη είχε μια αρκετά δύσκολη χρονιά, καθώς ο σύζυγός της,  έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά τους.

Ο Ολυμπιονίκης στις 14 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη από την πρώτη στιγμή, μέχρι και σήμερα, δεν έπαψε να τιμά τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Φέτος ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που η Δώρα Τσαμπάζη πέρασε τις γιορτές με τα παιδιά της, χωρίς να έχουν στο πλευρό τους, τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. 

Η ίδια το πρωί της Κυριακής 1/1 έκανε την πρώτη ανάρτησή της για το 2023 δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, θέλοντας να εκφράσει όλα αυτά που νιώθει αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή του έτους.

«Το 2023 μπήκε και θα κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή την δύσκολη χρονιά που έφυγε. Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου;

Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει και κανένας. Ακόμα και η χειρότερη χρονιά μέσα της σίγουρα θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές. Και αυτές πρέπει να κρατάμε και ταυτόχρονα από αυτές να κρατιόμαστε. Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ σε όλους», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Τσαμπάζη.

Read More

And More