Δώρα Τσαμπάζη: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Έξι μήνες συμπληρώνονται αύριο από τη μέρα που ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε από τη ζωή. Όλο αυτό το διάστημα, η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη δεν έχει σταματήσει στιγμή να τον σκέφτεται και να μιλά για εκείνον στα παιδιά τους που νιώθουν έντονα την απουσία του.

Το φετινό Πάσχα μάλιστα, θα είναι και το πρώτο που θα περάσουν χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και σε συνδυασμό με το γεγονός πως αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, συμπληρώνονται έξι μήνες από τον θάνατό του, ο πόνος και η θλίψη μεγαλώνουν. Ωστόσο, η Δώρα Τσαμπάζη δε το βάζει κάτω και μέσα από μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram καταφέρνει να συγκινήσει τους πάντες με το μήνυμα αγάπης  που στέλνει.

«Αύριο ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα.

Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…» γράφει στην ανάρτησή της η Δώρα Τσαμπάζη.

Read More

And More