Δώρα Τσαμπάζη: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτησή της – Σαν σήμερα παντρεύτηκαν με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Σε μια ιδιαιτέρως συγκινητική ανάρτηση προχώρησε σήμερα, 9/7 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δώρα Τσαμπάζη. 

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαϊδη που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022 νικημένος από τον καρκίνο, με αφορμή την επέτειο των επτά χρόνων έγγαμου βίου που θα γιόρταζαν σήμερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Η Δώρα Τσαμπάζη, στη φωτογραφία αυτή πρόσθεσε σαν ήχο μερικά πολύ τρυφερά λόγια αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως, όσος καιρός κι αν έχει περάσει εκείνη κρατά ζωντανό μέσα της τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

«Γειά. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει.

Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου» είναι τα λόγια που ακούγονται στην ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη. 

Read More

And More