Δώρα Τσαμπάζη: Συγκινεί η ανάρτηση με το γκράφιτι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Η επίσκεψη με τα παιδιά της

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Δώρα Τσαμπάζη, καθώς ο γιο της, Γιώργος έχει την ονομαστική του εορτή, ο λόγος όμως δεν είναι μόνο αυτός.

Η σύζυγός του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, το απόγευμα της Κυριακής 23/4 αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πιο όμορφο δώρο που δέχτηκε τόσο η ίδια όσο και τα δύο παιδιά της, από έναν καλλιτέχνη φίλο τους.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τους φίλος, Σιμόπουλος Μάριος δημιούργησε ένα υπέροχο γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Η Δώρα Τσαμπάζη μαζί με την κόρη της και τον γιο της βρέθηκαν εκεί, ενώ η ίδια μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα όπου πόζαρε μαζί με τα παιδιά της μπροστά από την ζωγραφιά του πολυαγαπημένου της συζύγου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο μετά από μια δύσκολη μάχη με μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου.

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο Σιμόπουλος Μάριος που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη, Σιμόπουλο Μάριο που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Τσαμπάζη.

 

Read More

And More