Δώρα Τσαμπάζη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – «Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι»

Σε μια ιδιαιτέρως συγκινητική ανάρτηση προχώρησε σήμερα, 11/10 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δώρα Τσαμπάζη. 

Τρεις ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η σύζυγό του προχώρησε σε μια ιδιαίτερα ανάρτηση, περιγράφοντας τα συναισθήματα που βίωσε όλους αυτούς τους μήνες.

Πρόσφατα μάλιστα, η Δώρα Τσαμπάζη είχε αποκαλύψει πως πλέον μένει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τα δύο παιδιά της. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη που μέχρι πρότινος ζούσε στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Αθήνα μαζί με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί του, την Ελεάννα και τον Γιώργο.

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη

«Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για την μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα.

Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε.

Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Τσαμπάζη.

Read More

And More