Δώρα Τσαμπάζη: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – Φωτογραφία

Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη με αφορμή τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν, μετά την απώλεια του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ο Ολυμπιονίκης στις 14 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη από την πρώτη στιγμή, μέχρι και σήμερα, δεν έπαψε να τιμά τη  μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Δώρα Τσαμπάζη: «Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής»

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα δυο της παιδιά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Δώρα Τσαμπάζη έστειλε το δικό της μήνυμα για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά την απώλεια του συζύγου της.

«Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής “Και του χρόνου”; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής.

Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί. Να μην χρειαστεί να χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ για να εκτιμήσουμε τα απλά και τα σημαντικά. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μην γκρινιάξετε, μην μιζεριάσετε. Μην πείτε αυτό που ακούω από πολλούς, “εμένα αυτό το κλίμα χαράς με εκνευρίζει.”

Εκτιμήστε τις οικογενειακές στιγμές, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και ναι, χαρείτε έστω με το ζόρι στην αρχή. Γιατί η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε ούτε μισή στιγμή ευτυχίας. Και του χρόνου φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου», έγραψε στα social media η Δώρα Τσαμπάζη.

Το στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα ονόματα όλη της οικογένειας:

Read More

And More