Δώρος Παναγίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από τα παιχνίδια τους στον κήπο!

Ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος έχει γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Power of Love στον ΣΚΑΙ, είναι αρκετά ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματικά, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, ο γοητευτικός Κύπριος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ αγαπησιάρικη φωτογραφία με την κόρη του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος παίζει στο γρασίδι με την μικρή πριγκίπισσά του και να το απολαμβάνουν στο έπακρον και οι δυο τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το πρώτο διάστημα παρουσίας του στο Power of Love, ο Δώρος δεν είχε αποκαλύψει ότι είχε ένα παιδί, χωρίς όμως να το αποκρύψει κιόλας, προκαλώντας χαμό με την γνωστοποίηση αυτής της πληροφορίας που αφορούσε την προσωπική του ζωή.

Το εν λόγω στιγμιότυπο αποδεικνύει πώς ο Δώρος είναι ένας τρυφερός πατέρας και, όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν, φροντίζει να περνάει τον χρόνο του μαζί με την… γυναίκα της ζωή του, την κόρη του.

Read More

And More