Δώρος Παναγίδης: Συγκλονίζει το “αντίο” του στον Πάνο Ζάρλα, ανήμερα της κηδείας του – Video

Σήμερα, στο νησί της Μυτιλήνης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα. Η κηδεία του 28χρονου άντρα, που έφυγε ξαφνικά τα ξημερώματα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε κλίμα βαριάς οδύνης. Η οικογένεια του δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ο Πάνος τους… δεν ζει πλέον ανάμεσά τους. Ο Δώρος Παναγίδης δεν μπόρεσε να βρεθεί σήμερα στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ωστόσο λίγο μετά δημοσίευσε ένα νέο συγκλονιστικό μήνυμα για τον φίλο του, λέγοντας του… ότι σύντομα θα συναντηθούν ξανά…

«Για σένα που έφυγες νωρίς για την πόλη των αγγέλων. Βιάστηκες. Δεν μεγαλώσαμε μαζί, δεν σε ξέραμε πριν χρόνια αλλά ξυπνούσαμε και γυρνούσαμε μαζί για μήνες. Μαγειρεύαμε, συζητούσαμε, γελούσαμε, θυμώναμε… Και τώρα απορούμε, λυπούμαστε… Έφυγες τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν σε ήθελε κοντά του ο Θεός. Σκληρό και άδικο, αλλά αν σε ζήλεψαν οι άγγελοι ας σε κάνουν δικό τους. Να μας βλέπεις από ψηλά και να δίνει δύναμη στη μάνα σου. Ξέρω θα είσαι καλή παρέα εκεί με αυτούς με τα φτερά. Δε θα είμαι σήμερα μαζί σου στο τελευταίο αντίο, αλλά υπόσχομαι σύντομα θα είμαι εκεί. Καλό ταξίδι για την πόλη των αγγέλων», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram Story του, το οποίο είχε σκηνές από την κινηματογραφική ταινία “Η πόλη των Αγγέλων”.

Σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του από το Power of Love έδωσαν το παρών στην κηδεία και αποχαιρέτησαν για πάντα τον Πάνο Ζάρλα.

Read More

And More