Δωροθέα Μερκούρη: Αποκαλύπτει το αγαπημένο της μέρος στην Ιταλία

Μια από τις πιο μαγευτικές παραλίες στη Μεσόγειο μας έδειξε η Δωροθέα Μερκούρη. Η γοητευτική ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται στη γενέτειρά της, την Ιταλία και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Παρότι βρισκόμαστε στα τέλη του Οκτωβρίου, η όμορφη Δωροθέα έχει καλοκαιρινή διάθεση, όπως φαίνεται από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media.

Το περασμένο Σάββατο, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, μια φωτογραφία της από την παραλία Tropea στην Ιταλία, αποκαλύπτοντας ότι κοντά σε αυτό το μέρος πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Ποζάροντας χαμογελαστή με φόντο τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, η Δωροθέα Μερκούρη στην ανάρτησή της σημειώνει: “Αυτή είναι μια από τις πιο υπέροχες παραλίες στη Μεσόγειο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This is one of the most incredible beaches in the Mediterranean. I grew up close to this heaven,coming back here always gives me incredible love and passion for life.🌶 #costadeglidei #backtotheroots

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorotea Mercuri (@doroteamercuri) στις

 

Μεγάλωσα κοντά σε αυτόν τον ουρανό και η επιστροφή εδώ πάντα μου δίνει απίστευτη αγάπη και πάθος για τη ζωή. #Costadeglidei #backtotheroots”.

Read More

And More