Δωροθέα Μερκούρη: Δες την ηθοποιό σε επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου τη δεκαετία του ’90

Μια όμορφη στιγμή από τη δεκαετία του ’90 θυμήθηκε η Δωροθέα Μερκούρη. Η γοητευτική ηθοποιός που έχει γεννηθεί στην Ιταλία, ξεχωρίζει με την μεσογειακή ομορφιά της και το ταλέντο της. Στο παρελθόν την είχαμε δει σε επιτυχημένες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο συμμετείχε στο Dancing with the Stars στον ΑΝΤ1. Προτεραιότητα πάντα για εκείνη έχουν οι δύο κόρες της, Ηλέκτρα και Γαία που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Ward Stegerhoek.

Εκτός από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, η Δωροθέα Μερκούρη έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις μόδας. Μια από τις όμορφες στιγμές της πριν από 23 χρόνια, θυμήθηκε η γνωστή ηθοποιός κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το απόγευμα της Δευτέρας. Συγκεκριμένα μας έδειξε ένα video από την εντυπωσιακή εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας της κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας 1997-8 του διάσημου σχεδιαστή μόδας, Βασίλειου Κωστέτσου. Με χαρά και ενθουσιασμό η Δωροθέα Μερκούρη έγραψε: “90’s flashback moments at Vassilios Kostetzos @vassilioskostetsos, ο Βασίλης ήταν ο μόνος Έλληνας σχεδιαστής που εκείνη την μαγική δεκαετία τον 90’ς έφερνε τα πιο μεγάλα ονόματα της μόδας παγκόσμιος και τα ωραιότερα μανεκέν! Έγραψες ιστορία Βασίλη μου…”

Ο Βασίλειος Κωστέτσος στην ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού απάντησε: “Αγαπημένη μου Μούσα Δωροθέα! Σε Ευχαριστώ για τα Υπέροχα λόγια σου και Φυσικά και τις γεμάτες ομορφιά νοσταλγία και δημιουργία στιγμές που περάσαμε! Μέσα από τα σόου μου στην σημαντικότερη Δεκαετία της Μόδας! Σ αγαπώ”.

Δες το video που δημοσίευσε η ηθοποιός:

http://instagram.com/p/Btd6_vbCxBD/

Read More

And More