Δωροθέα Μερκούρη: Η απόδραση στην Ύδρα και οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της, Γαίας [pics]

Η Δωροθέα Μερκούρη επέλεξε να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην όμορφη Ύδρα. Η γοητευτική ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από την έντονη καθημερινότητά της και ταξίδεψε στο υπέροχο ελληνικό νησί για να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές. Βέβαια πάντα προτεραιότητα πάντα για εκείνη έχουν οι δύο κόρες της, Ηλέκτα και Γαία. Μητέρα και κόρες είναι πολύ δεμένες και πάντα στηρίζουν η μία την άλλη.

Αυτές τις ημέρες εκμεταλλευόμενη τον ανοιξιάτικο καιρό, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην Ύδρα όπου απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα. Έτσι το Σάββατο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την υπέροχη θέα που αντίκρισε, ενώ την Κυριακή μας έδειξε ένα στιγμιότυπο από τις χαλαρές στιγμές της στο νησί.

Την Καθαρά Δευτέρα, η Δωροθέα Μερκούρη έστειλε τις δικές της ευχές στην αγαπημένη της κόρη, Γαία, η οποία στις 11 Μαρτίου έχει τα γενέθλιά της. Η γοητευτική ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της πανέμορφης κόρης της και σημείωσε: “GAIA, Αστέρι μου #happybirthday #myluckystar #buoncompleanno #pisces #march11”.

Read More

And More