Δωροθέα Μερκούρη: Η λαχταριστή συνταγή που ετοίμασε στην κουζίνα του Βασίλη Ζούλια

Η Δωροθέα Μερκούρη λατρεύει τη μαγειρική. Η γοητευτική ηθοποιός μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους τις νόστιμες συνταγές που ετοιμάζει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μεγαλύτερη αδυναμία έχει, αναμφισβήτητα, στα φαγητά από την γενέτειρά της, την Ιταλία.

Έτσι, την περασμένη Κυριακή αποφάσισε να φτιάξει μια ακόμη λαχταριστή συνταγή της ιταλικής κουζίνας, αυτή τη φορά στην κουζίνα του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Δωροθέα Μερκούρη ανεβάζοντας ένα video, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε σάλτσα ντομάτας με κόκκινες πιπεριές από την Καλαβρία της Ιταλίας.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι φρέσκες ντομάτες αποφλοιωμένες, μερικές πράσινες πιπεριές, 6 σκελίδες σκόρδο, άφθονο βασιλικό ιταλικού στυλ, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι στο νερό. Μάλιστα, η ηθοποιός και μοντέλο ευχαριστεί τον Βασίλη Ζούλια που την άφησε να μαγειρέψει στην εκπληκτική κουζίνα του, με τον αγαπημένο σχεδιαστή να της απαντά: “You and my kitchen are a perfect match!!!!”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorotea Mercuri (@doroteamercuri)

Read More

And More