Δωροθέα Μερκούρη: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο! [pics]

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει γεννηθεί στην Ιταλία και ξεχωρίζει για την μεσογειακή ομορφιά της και το ταλέντο της. Στο παρελθόν την είχαμε δει σε επιτυχημένες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο συμμετείχε στον έκτο κύκλο του Dancing with the Stars στον ΑΝΤ1. Όσες υποχρεώσεις και να έχει, προτεραιότητα για εκείνη έχουν οι δύο κόρες της, Ηλέκτρα και Γαία που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Ward Stegerhoek.

Η μελαχρινή καλλονή έχει μεγάλη αδυναμία στην μόδα, αφού έχει υπάρξει ένα από τα πιο hot μοντέλα της γενιάς της. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που η Δωροθέα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καριέρα της ως μοντέλο με τα “likes” και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Με αφορμή την Athens Xclusive Designers Week, η ηθοποιός βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, προκειμένου να παρακολουθήσει την επίδειξη Sl Cute Couture. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την Δωροθέα. Όπως θα δεις, έλαμπε μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά της.

Δες τις φωτογραφίες:

Με τον Απόστολο Μητρόπουλου

Read More

And More