Δούκισσα Νομικού: 9+1 φωτογραφίες από το εσωτερικό του εντυπωσιακού σπιτιού της

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2014 και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τον Σάββα και την Αναστασία να αποτελούν την αστείρευτη πηγή της ευτυχίας τους. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μετά από περίπου τρία χρόνια αποχής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η Δούκισσα Νομικού σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει στο προφίλ της φωτογραφίες και βίντεο, είτε από την προσωπική είτε από την επαγγελματική της ζωή. Πολλές από αυτές, λοιπόν, είναι τραβηγμένες στο εντυπωσιακό σπίτι που έχει φτιάξει μαζί με τον άνδρα της ζωής της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Οι δυο τους έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν άνετους χώρους που ανταποκρίνονται και εξυπηρετούν τις ανάγκες τους. Το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στα περισσότερα μέρη του σπιτιού, ενώ στο παιδικό δωμάτιο πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα. 

Δες φωτογραφίες:

 

Read More

And More