Δούκισσα Νομικού: Αγκαλιά με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία – «Η καλύτερη στιγμή της ημέρας»

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια full time μαμά, καθώς έχει επιλέξει να αφοσιωθεί πλήρως στα δύο παιδιά της, κάνοντας παράλληλα επιλεκτικές συνεργασίες. 

Και μπορεί πριν από δύο εβδομάδες περίπου να ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, τα απογεύματα όμως, είναι πάντα αφιερωμένα στα παιδιά της, με την ίδια να προσπαθεί να περάσει τον χρόνο μαζί τους όσο πιο δημιουργικά μπορεί.

Το απόγευμα της Τετάρτης 20/9 μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε πώς περνάει τα απογεύματά της με τον Σάββα και την Αναστασία.

Η παρουσιάστρια ανήρτηση τρεις φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τα παιδάκια της, ενώ ο καθένας κρατάει το αγαπημένο του κουκλάκι.

«Καλύτερη στιγμή της ημέρας. Κάθε βράδυ, τα παιδιά μου λένε τα “3 πράγματα που έμαθαν/έγιναν σήμερα”», διαλέγουμε ρούχα για την επόμενη ημέρα, βουρτσίζουμε δόντια λέγοντας τραγούδια (ναι, οι οδοντόβουρτσες είναι τα μικρόφωνα), διαβάζουμε παραμύθια, κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και μετά ο καθένας στο κρεβάτι του», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Read More

And More