Δούκισσα Νομικού: «Αγκαλιάζει» μητέρες και παιδιά από την Ουκρανία

Η Δούκισσα Νομικού, πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στηρίζει την προσπάθεια της Ένωσης να δημιουργήσει έναν ξενώνα όπου θα φιλοξενηθούν παιδιά πρόσφυγες μαζί με τις μητέρες τους από την Ουκρανία.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του ξενώνα η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» θα προσφέρει σε αυτά τα παιδιά και τις μητέρες τους  στέγη, σίτιση, είδη πρώτης ανάγκης,  κοινωνική και ψυχολογική στήριξη, νομικές υπηρεσίες και εκπαίδευση. Ο ξενώνας θα λειτουργήσει στο κέντρο της Αθήνας, με δυναμικότητα φιλοξενίας 20 ατόμων.

Η Δούκισσα Νομικού «αγκαλιάζει» αυτή την προσπάθεια και μας καλεί όλους να συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, που έχει ως σκοπό την προστασία και την φροντίδα των παιδιών αυτών σε ανάγκη. που ξέφυγαν από την δίνη του πολέμου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Σημειώνεται ότι η  φιλοξενία των παιδιών  θα γίνει σε προσφάτως ανακαινισμένο κτήριο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), που παραχωρείται στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», κατόπιν πρωτοβουλίας και οργάνωσης της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Read More

And More